Campionat de Catalunya de Clubs Sub20 en pista coberta

Aquest diumenge a Sabadell es disputa el Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 en pista coberta, amb la participació de l’equip masculí de l’Uni. Els equips que hi participaran seran 12 clubs, entre ells, FCBarcelona, A.A. Catalunya, Cornellà A, JASabadell, Avinent Manresa, CAIgualada, UATerrassa, CAGranollers, CAGavà, Lluïsos Mataró, ISSL’Hospitalet i C.E.Universitari.

Participació a la Sant Silvestre

El passat 31 de desembre es celebran les curses  Sant Silvestres, una de la més tradicionals la “Sant Silvestre Barcelonesa” que es celebra des de fa 8 anys a Sant Cugat, i on va començar els seus orígens en el 1999 a Barcelona. Van participar els atletes juvenils , amb una magnifica actuació  quedan en segon lloc classificat en la seva categoria Ernest Cotonat, amb un temps de 36”09 i tercer classificat Pau Salomó, amb el mateix temps. A la general Xavi Espino quedo 24è i David Bigarde 40è . A la Cursa dels Nassos, va participar Joan Sole, amb un temps de 35’05 ” i Daniel Vazquez

Bon començament de temporada de pista coberta

Aquest cap de setmana s’ha iniciat la temporada de pista de coberta, amb un gran inici dels atletes de l’uni, en el primer control s’ha obtingut sis mínimes, tres a la categoria Sub23, a la prova de 800 m.ll., Claudia Gallego guanya el control amb la millor marca de 2’17″41 i Paula Vall-llobera, obté una marca de 2’23’ ‘. En la prova de 200 m.ll., Alex Valls guanya el control amb una marca de 22”72. El campionat serà el 10 i 11 de febrer a Salamanca. Amb la categoria Sub16 s’obtenen tres minimas, Sara Perez, en els 60 metres tanques, amb 9’58, a 300 m.ll. Roger Pons amb una marca de 37”26 i en el 60 m.ll Mario Diaz amb una marca 7”62.  Aquest campionat serà a Sabadell, el dies 17 i 18 de març.