Select Page

Ahir es va celebrar la tradicional “Nit de l’Uni” amb el lliurament de premis dels millors atletes de la passada temporada 2015-2016. Una nit molt emotiva on es valora l’esforç i la constància dels nostres atletes des dels més petits fins als veterans. I un any més es confirma el bon treball en les categories de promoció i seguit dels bons resultats de les categories federades que demostren una brillant tasca dels tècnics en totes les categories
Com millors atletes absoluts de la temporada el premi masculí “Antonio Corgos” va ser per l’Albert Balada i el femení “Teresa Rione” va ser per segon any consecutiu per Claudia Gallego. El premi de la millor gesta esportiva, premi “Carles Sala” va ser per a l’atleta veterà Manuel Salvador.
En les altres categories els millors atletes van ser:

Benjami Femení MARTINA HURTADO Benjamí Masculí VICTOR BARRADO
Aleví Femení JANA HURTADO Aleví Masculí LUCA BASSAS
Infantil Femení SARA PERÉZ Infantil Masculí JAN TARRATS
Cadet Femení CLAUDIA GONZALEZ Cadet Masculí MARIO BASSAS
Juvenil Femení LIA ALSINA Juvenil Masculí TOMÀS REVILLA
Junior Femení NURIA IBAÑEZ Junior Masculí JOAN VILALTA
    Promesa Masculí JOSE A HERRERA
Veterà Femení ELOISA MARTINEZ Veterà Masculí CARLOS TERUEL


FOTOS