Gran matinal atlètica de l’uni en les diferents categories
Ines Alonso s’imposa a la Jean Bouin en la categoria Sub20 realitzant una magnífica actuació, en un circuit molt dur. A la categoria sub-23 Claudia Gallego ha quedat a un lloc del podi, amb una sisena posició. També han pujat al pòdium David Bigarde en un quart lloc en la categoria sub-20 i David Rovira en la categoria Sub23 en cinquè lloc. En la categoria Sub18 Joan Solé ha quedat amb sisena posició.  En les categories de promoció Victor Blasi, ha quedat cinquè sub-16 i en la categoria sub8, Arhane Garuz s’ha classificada amb cinquena posició.
Per equips hem guanyat en quatre categories, a la sub-23 femenina, a la sub-20 masculina i femenina i en la sub8 femenina. En definitiva ha estat una gran actuació del club en les diferents categories amb una participació de 75 atletes.

Reportatge fotogràfic                                        Resultats Jean Bouin 2017