El proper cap de setmana comença l’activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.

Aquests 9 de desembre es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria sub16, sub18 i sub20. Diumenge 10 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut Aquesta serà la vuitena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest any destaca la celebració del Míting Internacional de Catalunya el proper 10 de febrer i el Campionat d’Espanya Cadet que se celebrarà el 17 i 18 de març.
A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Absolut el 17 i 18 de febrer a València, i el Campionat d’Espanya Sub23 el 10 i 11 de febrer a Salamanca, el Campionat d’Espanya Sub20 el 3 i 4 de març, encara per determinar, Campionat d’Espanya Sub18 el 10 i 11 de març, a Antequera  i el Campionat d’Espanya Master 2 de març, a determinar i  a nivell internacional   el Campionat d’Europa Màster, que se celebrarà a Madrid, del 19 al 24 de març.