Ahir es va celebrar la tradicional “Nit de l’Uni” amb el lliurament de premis dels millors atletes de la passada temporada 2016-2017. Una nit molt emotiva on es valora l’esforç i la constància dels nostres atletes des dels més petits fins als veterans. I un any més es confirma el bon treball en les categories de promoció i seguit dels bons resultats de les categories federades que demostren una brillant tasca dels tècnics en totes les categories
Com millors atletes absoluts de la temporada el premi masculí “Antonio Corgos” va ser per Tomàs Revilla i el femení “Teresa Rione” va ser per tercer any consecutiu per Claudia Gallego. El premi de la millor gesta esportiva, premi “Carles Sala” va ser per a l’atleta Inès Alonso.
En les altres categories els millors atletes van ser:

Benjami Femení CATALINA SANCHEZ-RIERA Benjamí Masculí JUAN LAVANDERA
Aleví Femení MIREIA LLORCA Aleví Masculí VICTOR BARRADO
Infantil Femení IMMA DE POUPLANA Infantil Masculí LUCA BASSAS
Cadet Femení SARA PEREZ Cadet Masculí RIOGER PONS
Juvenil Femení LIA ALSINA Juvenil Masculí MARIO BASSAS
Junior Femení PAULA VALL-LLOVERA Junior Masculí JOAN VILALTA
    Promesa Masculí ALBERT BALADA
Veterà Femení ELOISA MARTINEZ Veterà Masculí FRANCESC BOFILL

Fotos: Lucio J. Martínez