Quin Campionat de Catalunya, amb quatre pòdiums individuals. Brillant dia on els Sub16 de l’uni han fet una magnífica actuació, emocionant en totes les proves que hi han participat.
Doblet de Sara Perez, Subcampiona de Catalunya de Triple Salt i de 60 metres tanques, i amb minima per als Campionats d’Espanya Sub16 en triple 10.97. Paula Blasi obté també la mínima en la prova de 300 m..l, i la medalla de bronze, amb una marca de 42”83. Roger Pons Campió de Catalunya de 300 m.ll., realitzant una magnífica marca de 36”28 ”, molt a prop del Record de Catalunya que està en 36”00. També cal destacar en la prova de 1000 m.ll. el quart lloc de Victor Blasi, quedant molt a prop del pòdium i el cinquè lloc de Marc Gonzalez en la prova de 300 m.ll., on ha realitzat MMP amb 38”78.
La Classificació com Club ha estat un cinquè lloc.

Video Final de 300 m.ll.