Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Màster a l’Aire Lliure Individual i de Relleus a l’Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet del Vallès, on els nostres atletes de l’uni han fet un brillant actuació obtenint diferents pòdiums de cada categoria. Lucio José Martinez (M60) Campió de Catalunya d’alçada i triple. Eusebi Manen (M60) Sucampió de Catalunya en tanques i llargada, i bronze en alçada. Joan Coll (M55), s’ha proclamat subcampió de Catalunya en Martell i disc, i bronze en pes. Tomas Blanco (M35), subcampió de Catalunya de llargada i 200, i bronze en 100 m.ll. Joan Guasch (M45) Campió de Catalunya de 800 m.ll. i bronze en 400 m.ll. Kirian Perez (M35) Campió de Catalunya de pes i disc. Javier Segòvia (M45) bronze en el 100 m.ll. Ricardo Subias (M50), subcampió de Catalunya de 1500 m.ll., Tomas Pallejà  (M55), Campió de Catalunya de 800 m.ll. i Subcampió en 1.500 m.ll., I finalment Carlos Teruell (M45) Campió de Catalunya de Perxa.