Select Page

Ahir es va celebrar al Restaurant Pasa Tapas situat a la Barceloneta, la Nit de l’Uni. Una nit molt especial on es va lliurar els premis als millors atletes de la passada temporada 2017-18. Més de 120 persones assistir a la gran gala, entre els més petits del club i els veterans, al costat dels pares, que van fer una nit molt emotiva. on es van demostrar els valors i esforços dels nostres atletes i de la magnífica tasca del nostre equip tècnic. Com millors atletes absoluts de la temporada el premi masculí “Antonio Corgos” va ser per Carlos Teruel i el femení “Teresa Rione” va ser per quart any consecutiu per Claudia Gallego. El premi de la millor gesta esportiva, premi “Carles Sala” va ser per a l’atleta Maddi Urdampilleta.
En les altres categories els millors atletes van ser:

SUB10 Femení MAIA SALOMON SUB10 Masculí CRHISTIAN PARDO
SUB12 Femení ANNA QUER SUB12 Maculí VICTOR BARRADO
SUB14 Femení JANA HURTADO SUB14 Masculí LUCA BASSAS
SUB16 Femení SARA PEREZ SUB14 Masculí ROGER PONS
SUB18 Femení MARIA POCH SUB18 Masculí MARIO BASSAS
SUB20 Femení MAR FERRET Sub20 Masculí TOMÀS REVILLA
SUB23 Femení PAULA VALL-LLOVERA SUB23 Masculí ALBERT BALADA
Veterà Femení ELOISA MARTINEZ Veterà Masculí JUAN GASCH

Es va donar una menció especial a l’equip màster per l’ascens a a primera divisió.

Reportatge Fotogràfic – Jordi Pons
Reportatge Fotogràfic – Lucio José Martínez