Select Page

Com en anys anteriors, l’activitat d’atletisme per a nens/es i joves en edat escolar que organitza el Club Esportiu Universitari ha estat homologada per l’ Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies interessades que acompleixin les condicions que es demanen, poden fer la sol·licitud a TRÀMIT. L’ últim dia per a presentar la sol·licitud serà el 5 d’octubre.

Les referències de l’activitat d’Atletisme al nostre club són:

Nascuts del 2003 al 2005        040026ATMIAC0001

Nascuts del 2006 al 2015        040026ATMIAC0002

Aquest any, es OBLIGATORI presentar la sol·licitud de manera telemàtica. Aquí podeu veure INFORMACIÓ GENERAL sobre els ajuts i la manera de fer la sol·licitud, inclosa la manera de sol·licitar l’IDCAT per a fer-la.

Si malgrat tot trobeu qualsevol dificultat, poseu-vos en contacte amb nosaltres quan més aviat millor, i intentarem ajudar-vos.

Us preguem no espereu a l’ últim moment per a presentar el tràmit, ja que poden sorgir problemes difícils de resoldre l’ últim dia.