Select Page
previous arrow
next arrow
Slider

Altres Activitats

Xarxes Sociales

El Facebook del Uni

El Twitter del Uni

Darreres Noticies

AJUTS ECONÒMICS A LES FAMILIES PER A LA PRÀCTICA D’ESPORT EN HORARI EXTRA-ESCOLAR

Com en anys anteriors, l’activitat d’atletisme per a nens/es i joves en edat escolar que organitza el Club Esportiu Universitari ha estat homologada per l’ Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies interessades que acompleixin les condicions que es demanen, poden fer la sol·licitud a partir del proper 22 de setembre (fins llavors no estarà connectada la web per a presentar sol·licituds). L’ últim dia per a presentar la sol·licitud serà el 9 d’octubre.

La referència de l’activitat d’Atletisme al nostre club es 040317ATMIAC0001

Aquest any, es OBLIGATORI presentar la sol·licitud de manera telemàtica. Aquí podeu veure INFORMACIÓ GENERAL sobre els ajuts i la manera de fer la sol·licitud.

Aquí podeu consultar un arxius de PREGUNTES FREQÜENTS

I, finalment, aquí podeu veure com aconseguir l’ IDCAT per a poder fer tràmits telemàtics amb l’ Ajuntament mitjançant una aplicació de mòbil.

Si malgrat tot trobeu qualsevol dificultat, poseu-vos en contacte amb nosaltres quan més aviat millor, i intentarem ajudar-vos.

Us preguem no espereu a l’ últim moment per a presentar el tràmit, ja que essent el primer cop que es fa totalment telemàtic poden sorgir problemes difícils de resoldre l’ últim dia.

Nova temporada 2020-2021

Ja fa unes setmanes que ja hem començat la temporada 2020-2021, amb algunes novetats a causa de pandèmia del coravirus. Els entrenaments es fan segons les normatives sanitàries i el protocol que hem dissenyat per poder seguir amb la màxima normalitat possible.

ESCOLA D’ATLETISME
Nens i nenes a partir dels 6 anys
De dilluns a dijous (de moment per temes d’aforament els divendres no es podrà realitzar l’activitat)  Horari de 18:00 a 19:30.

GRUPS DE TECNIFICACIÓ
A partir dels 16 anys, grupos de tecnificació:
– Velocitat, tanques, salts i combinades
– Mig fons i fons
De dilluns a dijous de 19:00 a 21:00

GRUPS MÀSTER
Atletes veterans
De dilluns a dijous de 19:00 a 21:00

SOCIS SIMPATIZANTS
Pares i mares de l’escola que vulguin posar-se en forma i realitzar algun manteniment físic.
De dilluns a dijous de 18:00 a 19:30

A causa de la pandèmia de l’coranovirus és molt important omplir aquest formulari (atletes socis i Socies del club) per poder registrar-se i els nens o adults que vulguin provar l’activitat poden omplir aquest altre formulari (atletes nous) ia més omplir aquest altre formulari de de la declarió responsable (formulari declaració)
Per a qualsevol altra informació a la nostra web www.universitari.org

Reactivem l’atletisme

Han estat setmanes molt dures, on la nostra activitat s’ha paralitzat per complet. Encara que durant aquestes llargues setmanes s’ha planificat entrenaments confinats i hem organitzat algunes competicions a casa, hem intentat activar el nostre esport d’alguna manera. Després de tantes fases, tornem a reactivar la nostra activitat, tot i que encara amb moltes limitacions, a les nostres instal·lacions. L’Escola d’atletisme, seguirà durant aquest mes de juliol amb entrenaments de 17:30 a 18:45. I els grups de tecnificació, amb un horari reduït, seguiran els entrenaments mes de juliol i agost, ja que s’espera un mes de setembre i octubre amb la continuïtat de calendari de competicions d’Aire Lliure i Campionats d’Espanya.

I TROFEU DE PROMOCIÓ CONFINAT

Éxit de participacipació en le primer trofeu confinmat organitzat pel Club Esportiu Universitari, families i nens van gaudir d’una màgnifica matinal atlètica.Aquest torneig consisteix en la realització de 4 exercicis (agilitat, tanques, salt d’alçada i salt de llargada). S’ha fet un sorteig entre tots els participants d’un lot de material i guanyat la Maia Salomon

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en relació a l’afectació del COVID-19 al sector esportiu català

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) comunica al sector esportiu català, tant públic com associatiu i privat, el següent:

En primer lloc, recomanem:

 • Ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius al territori català a partir de dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.
 • Ajornar o suspendre les gales, celebracions i festes de l’esport, ja siguin organitzades per entitats públiques o privades durant el mateix període de temps.

 

En segon lloc, per a aquelles activitats que no es puguin ajornar, les instruccions a seguir, a partir de dijous 12 de març i durant un mínim de 15 dies, són les següents:

 

Propers Esdeveniments

Per tal de planificar els entrenament durant les setmanes del mes de setembre a les instal·lacions de la UB, complint amb els límits d’aforament i la normativa de seguretat i higiene dictada per causa del covid-19, cal organitzar els grups de manera estable i per això necessitem que ompliu un formulari.

Formulari Inscripció reserva per a venir a provar  (nous/noves)

Formulari Inscripció els que ja són socis/sòcies del Club 

 

 1. Campionat de Catalunya Màster **ajornat**

  setembre 20 - 9:30 am - 9:30 pm
 2. Control Sub 12-14 **ajornat**

  setembre 20 - 9:30 am - 1:00 pm
 3. Control Sub 10-16 **Ajornat**

  setembre 20 - 9:30 am - 1:30 pm
 4. Míting Internacional Ciutat de Barcelona

  setembre 22 - 7:00 am - 10:30 pm
 5. Campionat de Catalunya de Proves Combinades Sub 16-18-20 **Ajornat**

  setembre 26 - 9:00 am - 8:30 pm
 6. Campionat de Catalunya Sub18-Sub20 + Relleus

  setembre 26 - 9:30 am - 5:00 pm
 7. Campionat d’Espanya Sub23

  setembre 26 - 10:00 am - setembre 27 - 9:00 pm

INFORMACIÓ COVID-19

Estadístiques

 • 78.383 Visites

Categories

Escola d’Atletisme 2019-2020

BLOG ENTRENADORS

Blog Grup d’entreno Joan Montserrat