Select Page
portadas-wp2
portadas-wp3
portadas-wp4
portadas-wp5
portadas-wp6
portadas-wp7
previous arrow
next arrow

Altres Activitats

Xarxes Sociales

El Facebook del Uni

El Twitter del Uni

Darreres Noticies

Cros de Canovelles – Gran Premi Català de Cros

Aquest diumenge ha començat la temporada de Cros, en Canovelles, prova del Gran Premi Català de Cros, els primers a competir en aquesta matinal atlètica han estat els màsters, quedant Joaquim Bigorda tercer de la seva categoria, i també destacar l’actuació de Ricardo Subías pujaven quedant sisè. A la categoria Sub-20, comencen amb molt bones sensacions, guanyant la prova Victor Blasi i en cinquè lloc Pau Salomo. A la categoria Sub18 amb un gran nivell, cal destacar el novè lloc de Mathias Deldicque. En les categories de promoció Alisa Dyomina, ha guanyat la prova Sub10 i en la Sub14 destacar el tercder lloc d’Elsa Carnero i cinquè lloc de la Maia Salomon.

Milla Urbana de Santa Eulàlia

Aquest diumenge s’ha celebrat a l’Hospitalet la Milla Urbana Solidària de Santa Eulàlia, o a debutat el nostre atleta Sub20 Ot Gomèz, amb un temps a la distancia de 1609 metres de 5’05”

Campionat d’Espanya de Federacions Sub16

Oriol_federacions_2021

Aquest cap de setmana a Cuenca s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Federacions Sub16, amb la partipació d’Oriol Sanchez a la prova de 300 m.ll. amb una marca de 36”32 obtenint la medalla de bronze. Tambè ha participat en el relleu de 4×100 obtenint una altra medalla de bronze. Aquesta competició puntuable per autonomies, Catalunya ha quedat tercera amb una puntuació 255 punts, la guanyadora ha estat Andalucia amb 278 punts seguit de la Comunitat Valenciana amb 275 punts.

SUBVENCIONS A INFANTS I ADOLESCENTS PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA FORA D’HORARI ESCOLAR CURS 2021 – 2022

Com en anys anteriors, l’activitat d’atletisme per a nens/es i joves en edat escolar que organitza el Club Esportiu Universitari ha estat homologada per l’ Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies interessades que acompleixin les condicions que es demanen, poden fer la sol·licitud a TRÀMIT. L’ últim dia per a presentar la sol·licitud serà el 5 d’octubre.

Les referències de l’activitat d’Atletisme al nostre club són:

Nascuts del 2003 al 2005        040026ATMIAC0001

Nascuts del 2006 al 2015        040026ATMIAC0002

Aquest any, es OBLIGATORI presentar la sol·licitud de manera telemàtica. Aquí podeu veure INFORMACIÓ GENERAL sobre els ajuts i la manera de fer la sol·licitud, inclosa la manera de sol·licitar l’IDCAT per a fer-la.

Si malgrat tot trobeu qualsevol dificultat, poseu-vos en contacte amb nosaltres quan més aviat millor, i intentarem ajudar-vos.

Us preguem no espereu a l’ últim moment per a presentar el tràmit, ja que poden sorgir problemes difícils de resoldre l’ últim dia.

Campionat d’Espanya de Trail per federacions

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Trail per federacions a El Paso (La Palma), Victor Blasi ha quedat el 10è classificat de la categoria Sub20, on l’equip català ha quedat subcampiona d’Espanya FFAA. Catalunya hauría guanyat l’Or, però la desqüalificació d’Eric Lore que havia guanyat i el tercer lloc de Jan Torrella sumavan una bona puntuació.

Propers Esdeveniments

VOLS FER ATLETISME ?

Si tens entre 6 i 15 anys, i vols fer atletisme, l’escola d’atletisme del Club
Esportiu Universitari és un bon lloc per aprendre i practicar aquest esport.
T’oferim practicar totes les modalitats: velocitat, tanques, salts, llançaments,
mig fons, fons i marxa atlètica. A l’escola gaudiran els vostres fills d’un
aprenentatge divertit, a més l’activitat serà lúdica a través de la qual viuran i
compartiran experiències amb els altres companys, que ajudaran a fomentar els
seu valors. i per això que podeu omplir aquest formulari i vondre a provar uns dies

Formulari Inscripció reserva per a venir a provar  (nous/noves)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Estadístiques

  • 95.103 Visites

Categories

Escola d’Atletisme 2019-2020

Equip CEU Temporada 2021

CAMPUS D’ESTIU 2021

BLOG ENTRENADORS

Blog Grup d’entreno Joan Montserrat