Select Page
previous arrow
next arrow
Slider

Altres Activitats

Xarxes Sociales

El Facebook del Uni

El Twitter del Uni

Darreres Noticies

Campionat de Catalunya de Pista Coberta Sub20

Aquest diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Sub20, amb dos pòdiums, Roger Pons en el 200 m.ll. la medalla de bronze i amb la mateixa posició Victor Blasi en el 1500 m.ll.. També cal destacar el 4rt de de Pau Salomon en els 1500 m.ll. amb una MMP de 4’09’18

Campionat de Catalunya de Pista Coberta per Clubs Sub14

Aquest disssabte s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Clubs Sub14 dePista Coberta al Palau Sant Jordi, les nostres noies han quedat vuitenes classificades. Individualment cal destacar a Maia Salomon guanyant el 2000 m.ll. amb un temps 7’18”08 i de Jana Amat tercera en els 60 m.ll. amb in temps de 8’89”.

Campionat de Catalunya de Clubs màster de pista coberta

Aquest dissabte al Palau Sant Jordi s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Clubs màster classifican-se amb sisena posició, el campionat al va guanyar el Barcelona Atletisme. Individualment van destacar els següents atletes, Carlos Teruel va guanyar la perxa amb 3,61, Javier Omedes amb la LLargada va quedar segon amb 5.98,   tercer en el 60 m.ll. Jordi Llansana amb un temps de 7”92, amb l’alçada Javier Segovia va quedar tercer amb 1.61, 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

Aquest matí a Santa Cristina d’Aro, s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Cros, amb la participació de 45 atletes del club. El més destacats han sigut 4rt. classificat en la categoria Sub23 Joan Soler, 7è classificat Sub20 Victor Blasi, 11è Nil Puchol. Amb les categories de promoció, pòdium de Alysa Doymen quedant tercera classificada a la categoria Sub10, en el Sub14 Maia Salomon 12a. classificada i Mario Alonso en el Sub12 23è classificat. Per equips hem aconseguit guanyar amb la categoría SUB20 (Victor Blasi, Nil Puchol, Oriol Rutllan, Oliver Deldicque i Josep Salomon) i tambè a la categoria SUB23 (Joan Sole, Joan Bru, Elias Abad i Ernest Cotonat)

Fotos del Campionat de Catalunya de Cros

Míting Internacional de Catalunya

Ahir és va disputar al Palau Sant Jordi el Míting Internacional de Catalunya, on vem tindre representació del club a la prova de 800 m.ll. a la “sèrie B”, Paula Blasi va classificar-se amb tercer lloc amb un marca 2’13”78, el seu primer 800 de la temporada indoor. 

Propers Esdeveniments

Per tal de planificar els entrenament durant les setmanes del mes de setembre a les instal·lacions de la UB, complint amb els límits d’aforament i la normativa de seguretat i higiene dictada per causa del covid-19, cal organitzar els grups de manera estable i per això necessitem que ompliu un formulari.

Formulari Inscripció reserva per a venir a provar  (nous/noves)

Formulari Inscripció els que ja són socis/sòcies del Club 

 

INFORMACIÓ COVID-19

Estadístiques

  • 83.445 Visites

Categories

Escola d’Atletisme 2019-2020

BLOG ENTRENADORS

Blog Grup d’entreno Joan Montserrat