Select Page
previous arrow
next arrow
Slider

Altres Activitats

Xarxes Sociales

El Facebook del Uni

El Twitter del Uni

Darreres Noticies

ROGER PONS, RÈCORD DE CATALUNYA SUB18 DE 500 m.ll.

El passat diumenge 27 de desembre, durant la celebració de la segona jornada del Control Absolut d’Hivern de la RFEA  disputat a les pistes municipals d’atletisme Josep Molins de Sabadell, Roger Pons va establir un nou rècord de Catalunya de 500 metres d’aire lliure. amb un temps de 1’05”36, millorant en més de dos segons l’anterior registre que datava de 2017.

El desembre un mes de concentracions

Durant aquest mes de desembre s’han celebrat les concentracions de la RFEA i CSD, dins el Programa Nacional de Tecnificación Deportiva (PNTD), on hem tingut convocat en el sector de velocitat a Roger Pons i en el sector de mig fons a Paula Blasi i Victor Basi.

Millors atletes 2019

Com que al març vam haver de suspendre el lliurament de premis als Millors Atletes del club de la temporada anterior, que habitualment es fa durant la celebració del sopar de la Nit de l’Uni, i per tal que no s’acumulin per dues temporades, el club ha decidit fer el lliurament durant aquesta setmana,amb  l’horari d’entrenament, en grups de cinc premiats més el que entrega el trofeu, amb mascareta, distància social i complint amb totes les normes de seguretat.  
 
Els Millors atetes absoluts ha sigut Claudia Gallego, Premi “Teresa Rioné 2019”  i Roger Pons Premi “Antonio Corgos 2019” 
 
Millor Atleta 2019
Sub10 MARIO ALONSO  i LAURA RUBIO 
Sub12 JORGE RICART i JANA AMAT 

Sub14 BRUNO ARQUÈS i MARTINA HURTADO

Sub16 ALBERT CAMPINS i JANA HURTADO
Sub18 VÍCTOR BLASI  i PAULA BLASI 
Sub20 TOMÁS REVILLA  i MARIA POCH
Sub23 ALBERT BALADA  i CLARIS ÒDENA 
Màster JAVIER SEGOVIA i ELOISA MARTÍNEZ 
Premi “Carles Sala 2019”  Millor Gesta Esportiva  MAR FERRET 
Premi “Atleta Complet” 2019  CARLOS TERUEL  
 
 

Paula i Victor Blasi guanyan el Cros Internacional de Granollers Sub18

El passat diumenge 6 de desembre es va organitzar el Cros Internacional de Granollers, prova del calendari estatal de cros. On els atletes sub-18 van fer una brillant actuació Paula Blasi guanyava en la prova femenina i en la masculina Victor Blasi. Al Sub18 es va guanyar per equips compost per (Victor Blasi, Sebastian Deldique, Oliver Deldique i Josep Salomon). A la categoria Sub-20 va destacar Joan Solé quedant en 6a posició i Joan Bru 8è, i guanyant també per equips compost per (Joan Sole, Joan Bru, Nil Puchol, Ernest Cotonat i Albert López) A la categoria Sub23 Paula Vall-llovera amb una brillant actuació va quedar 11a. En els categories de promoció calç destacar l’actuació de Maia Salomon quedant 3a. Sub12. El cros va ser tot un èxit, organitzat pel C.A.Granollers, amb totes les mesures de sanitàries, i es va demostrar que aquest tipus d’organitzacions es poden realitzar sense cap tipus de problema.

OBERTURA PISTES 23 DE NOVEMBRE

Us informem que, dins del “Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats” el proper dilluns, 23 de novembre, reprenem els entrenaments a les Pistes d’Atletisme de la Universitat de Barcelona, en l’horari de tarda habitual, de dilluns a dijous (els divendres continuen reservats a d’altres activitats per problemes d’aforament)..  Recordeu que les instal·lacions, d’acord amb la normativa, tancaran a les 21;00h., ja que encara és vigent el “toc de queda”  i no hi haurà servei de dutxes ni vestidors. L’aforament serà del 50% i per tant, mentre duri l’activitat de l’escola d’atletisme (18 a 19:30h), us agrairem feu ús d’altres indrets de la instal·lació, per tal de no sobrepassar el nombre màxim de practicants a la pista d’atletisme. Pel mateix motiu no es permet l’accés d’acompanyants ni d’espectadors, Quan a les competicions, continuen aturades fins a nou avís. 

Esperem anar, poc a poc, a recuperar la normalitat.

Propers Esdeveniments

Per tal de planificar els entrenament durant les setmanes del mes de setembre a les instal·lacions de la UB, complint amb els límits d’aforament i la normativa de seguretat i higiene dictada per causa del covid-19, cal organitzar els grups de manera estable i per això necessitem que ompliu un formulari.

Formulari Inscripció reserva per a venir a provar  (nous/noves)

Formulari Inscripció els que ja són socis/sòcies del Club 

 

INFORMACIÓ COVID-19

Estadístiques

  • 82.313 Visites

Categories

Escola d’Atletisme 2019-2020

BLOG ENTRENADORS

Blog Grup d’entreno Joan Montserrat