Select Page

Magnifica actuació aquest cap de setmana a Mataró en el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs, l’equip masculi SUB20 , compost per Joan Soler, Nil Piuchol, Jordi Alegre, Joan Bru, Oriol Rurtllan, Pol Quingles i Jiame Ricart, s’han proclamat CAMPIONS de Catalunya. Tambè han pujat al pòdium l’equip SUB18 quedan tercers de Catalunya, l’equip compost per Victor Blasi, Mathias Deldique, Josep Salomon, Oliver Deldique i Benito Morcego. Amb categories de promoció cal destacar a l’equip SUB16 quedant vuitena posició i el SUB12 classifican-se amb sisena posició. Individualmet cal destacar la magnifica actuació de Victor Blasi quart Sub18 i classifican-se per anar amb la selecció catalana pel Campionat d’Espanya per federacions i Joan Sole cinquè classificat (pendent de confirmació per anar amb la selecció catalana Sub20)