Select Page

Com en anys anteriors, l’activitat d’atletisme per a nens/es i joves en edat escolar que organitza el Club Esportiu Universitari ha estat homologada per l’ Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies interessades que acompleixin les condicions que es demanen, poden fer la sol·licitud a partir del proper 23 de setembre (fins llavors no estarà connectada la web per a presentar sol·licituds). L’ últim dia per a presentar la sol·licitud serà el 14 d’octubre.

La referència de l’activitat d’Atletisme al nostre club es 040317ATMIAC0001

Aquest any, es OBLIGATORI presentar la sol·licitud de manera telemàtica. Aquí podeu veure INFORMACIÓ GENERAL sobre els ajuts i la manera de fer la sol·licitud.

Aquí podeu consultar un arxius de PREGUNTES FREQÜENTS

I, finalment, aquí podeu veure com aconseguir l’ IDCAT per a poder fer tràmits telemàtics amb l’ Ajuntament mitjançant una aplicació de mòbil.

Si malgrat tot trobeu qualsevol dificultat, poseu-vos en contacte amb nosaltres quan més aviat millor, i intentarem ajudar-vos.

Us preguem no espereu a l’ últim moment per a presentar el tràmit, ja que essent el primer cop que es fa totalment telemàtic poden sorgir problemes difícils de resoldre l’ últim dia.