Select Page

Com en anys anteriors, l’activitat d’atletisme per a nens/es i joves en edat escolar que organitza el Club Esportiu Universitari ha estat homologada per l’ Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies interessades que acompleixin les condicions que es demanen, poden fer la sol·licitud a partir del proper 23 de setembre (fins llavors no estarà connectada la web per a presentar sol·licituds). L’ últim dia per a presentar la sol·licitud serà el 9 d’octubre.

La referència de l’activitat d’Atletisme al nostre club es 040317ATMIAC0001

Aquest any, es OBLIGATORI presentar la sol·licitud de manera telemàtica. Aquí podeu veure INFORMACIÓ GENERAL sobre els ajuts i la manera de fer la sol·licitud.

Aquí podeu consultar un arxius de PREGUNTES FREQÜENTS

I, finalment, aquí podeu veure com aconseguir l’ IDCAT per a poder fer tràmits telemàtics amb l’ Ajuntament mitjançant una aplicació de mòbil.

Si malgrat tot trobeu qualsevol dificultat, poseu-vos en contacte amb nosaltres quan més aviat millor, i intentarem ajudar-vos.

Us preguem no espereu a l’ últim moment per a presentar el tràmit, ja que essent el primer cop que es fa totalment telemàtic poden sorgir problemes difícils de resoldre l’ últim dia.