Select Page

Us informem que, dins del “Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats” el proper dilluns, 23 de novembre, reprenem els entrenaments a les Pistes d’Atletisme de la Universitat de Barcelona, en l’horari de tarda habitual, de dilluns a dijous (els divendres continuen reservats a d’altres activitats per problemes d’aforament)..  Recordeu que les instal·lacions, d’acord amb la normativa, tancaran a les 21;00h., ja que encara és vigent el “toc de queda”  i no hi haurà servei de dutxes ni vestidors. L’aforament serà del 50% i per tant, mentre duri l’activitat de l’escola d’atletisme (18 a 19:30h), us agrairem feu ús d’altres indrets de la instal·lació, per tal de no sobrepassar el nombre màxim de practicants a la pista d’atletisme. Pel mateix motiu no es permet l’accés d’acompanyants ni d’espectadors, Quan a les competicions, continuen aturades fins a nou avís. 

Esperem anar, poc a poc, a recuperar la normalitat.