Select Page

El passat diumenge 6 de desembre es va organitzar el Cros Internacional de Granollers, prova del calendari estatal de cros. On els atletes sub-18 van fer una brillant actuació Paula Blasi guanyava en la prova femenina i en la masculina Victor Blasi. Al Sub18 es va guanyar per equips compost per (Victor Blasi, Sebastian Deldique, Oliver Deldique i Josep Salomon). A la categoria Sub-20 va destacar Joan Solé quedant en 6a posició i Joan Bru 8è, i guanyant també per equips compost per (Joan Sole, Joan Bru, Nil Puchol, Ernest Cotonat i Albert López) A la categoria Sub23 Paula Vall-llovera amb una brillant actuació va quedar 11a. En els categories de promoció calç destacar l’actuació de Maia Salomon quedant 3a. Sub12. El cros va ser tot un èxit, organitzat pel C.A.Granollers, amb totes les mesures de sanitàries, i es va demostrar que aquest tipus d’organitzacions es poden realitzar sense cap tipus de problema.