Select Page

Grans actuacions de tots els equips de Cros, que van participar aquest diumenge a Calonge, amb la celebració del Campionat de Catalunya de Cros per Clubs, on  s’han proclamat Campions de Catalunya, les categories Sub23 i Sub20. Aquests dos equips ens representaran al proper 20 de novembre al Campionat d’Espanya de Cros per Clubs a la població de Santiponce (Sevilla), al Cros d’Italica, és un dels circuits més importants de cros del món. També cal destacar el 8è lloc de l’equip absolut. A la categoria Sub18 van quedar setens  i a la Sub14 femenina cinquenes.
Individualment cal destacar l’actuació de Joan Solè tercer en el Sub23 (20è absolut) i del quart lloc de Victor Blasi en el Sub20. A les categories de promoció Alisa Dyomina guanya el Sub10 i Elsa Carnero del Sub14 queda 7a.